MR.LI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr.Li. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 8:45 Was very delicious and looked amazing
10 jul 2024 om 19:59 Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Absolute aanrader!
8 jul 2024 om 23:10 Normaal niet zo'n sushifan maar bij Mr. Li vond ik het ontzettend lekker! Dikke vette 10+
8 jul 2024 om 11:46 Heerlijke sushi. Netjes verpakt en de sushi was echt mooi opgemaakt.
7 jul 2024 om 19:41 Heerlijke sushi, erg bijzondere smaken, je proeft dat het vers is bereid. Aanrader
6 jul 2024 om 23:26 Super kwaliteit! Vers en lekker van smaak. Er werd netjes gebeld dat ivm drukte de order later zou komen. Maar uiteindelijk hadden we alsnog binnen een uurtjes het eten binnen.
6 jul 2024 om 20:48 Echt heerlijk!
5 jul 2024 om 19:23 Heerlijk verse sushi!
3 jul 2024 om 16:53 Heerlijk eten. De sushi was heel lekker en vers. En het warme eten was erg lekker! Ik kom zeker weer terug! :)
2 jul 2024 om 20:22 Heerlijk gegeten. Besteld bij aanvang van wedstrijd NL elftal dus hielden rekenwonder met lange bezorgtijd. Waren 10 minuten later dan aangekondigd en hadden er daarom een extra gerecht van het huis bij gedaan. Top! Gaan hier zeker vaker bestellen!
30 jun 2024 om 21:54 Heel lang tijd nooit zulke lekker verse sushi en warm hapjes gegeten! Echt restaurant kwaliteit! Hier zullen we vaker bestellen. Echt aanrader
29 jun 2024 om 20:12 Na geweldig de vorige keer, zo teleurstellend deze keer. De kippeling was niet krokant, leek wel opgewarmd. Vieze vette kip stukjes wat als rauw voelde. Dit zal niet zo zijn. De saus bij de Eby fry was zuur en niet zoet pittig. Sushi niet Top.