MR.LI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr.Li. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 0:50 Echt fantastisch
15 jun 2024 om 21:09 Was ontzettend lekker, lang niet zulke goede sushi gegeten!!
11 jun 2024 om 21:18 Lekkerste bezorgde sushi in tijden!!
10 jun 2024 om 8:43 Erg lekkere sushi! De bezorging had iets meer tijd nodig, maar daarover werden we keurig gebeld. Aanrader, hier gaan we zeker vaker bestellen.
30 mei 2024 om 20:58 Zoals altijd weer heerlijk! We gaan over twee maanden verhuizen dus nemen het er nu nog even van hier in Amersfoort.
29 mei 2024 om 20:23 Sluit me volledig aan bij de rest! Lekker vers en erg smaakvol. Niet zuinig met de sojasaus, wasabi en de rest. Dus genoeg aanwezig. Het is wat prijzig maar dat is het ook waard.
16 mei 2024 om 21:37 Wat een smaak sensatie, ongelofelijk, waanzinnig lekker, niet alleen de smaak maar ook de manier waarop alles opgemaakt is. Absoluut een aanrader zonder enige vorm van teleurstelling. Chapeau.
16 mei 2024 om 9:33 Waanzinnig lekker en een lust voor het oog, veel oog voor detail en een prachtige balans in smaken. Dit is hoe sushi bedoeld is, het smelt op je tong
27 apr 2024 om 19:38 Overheerlijke sushi, bijzondere combinaties en prachtige presentatie. Bezorging was een stuk sneller dan verwacht. Kregen er een zakje kroepoek met satésaus bij als verrassing. Zeker een aanrader!